Почивки в Гърция

Начало Почивки Почивки в Гърция
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ хотел Gemini 3 * All inclusive -Потвърдена
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ хотел Gemini 3 * All inclusive -Потвърдена
Маршрут:
Варна ,* Добрич , Шумен , Велико Търново , Севлиево , София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Автобус

Цена от: 537 лв.


 

ЛЕТНИ ПОЧИВКИ на ОСТРОВ КОРФУ  2017 г.

7 нощувки хотел Gemini 3 * All inclusive

 ПОТВЪРДЕНО ОТПЪТУВАНЕ 

                                   Дати : 22.09.2017 – 01.10.2017 

            Автобусна програма от Варна ,* Добрич , Шумен , Велико Търново , Севлиево , София

 

ПРОГРАМА

1 ден  Варна

Отпътуване от Варна в 21.00 ч  ул . Антим I

·         От Шумен  в 22:00 ч. /От паркинга на Била* При минимум 8 туриста/ при по малко от 5-ти км.

·         От Търговище от бензиностанция OMV на околовръстното

 

2 ден Велико Търново - София – остров Корфу

·         От Велико Търново в 00:15ч. От Автогара Юг

  • От Севлиево от пътя до Видима Идеал в 01:00ч.

·         От София  в 04.30 ч./  от площад “ Александър Невски “ по маршрут София –Кулата - Солун -Йоанина - Игуменица /620 км/. От Игуменица до Корфу се пътува с  ферибот  / 1 ч  /. Пристигане в хотела ранния следобед .Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден Остров Корфу

Закуска.* По желание панорамна обиколка на гр. Корфу -  Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Продължаваме за град Корфу /Керкира/. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, копие на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова. Свободно време за разходка из най - стария квартал Кампиело./ около 4 часа/. Свободно време в града. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

4 ден  -Корфу

Закуска. Свободно време за плаж, почивка.Вечеря. Нощувка.

5 ден –Корфу - Палеокастрица и Сидари ( целодневна , с възможност за плаж на най- известните заливи на острова  )

Закуска. Свободно време за плаж, почивка или включване в допълнителни екскурзии. Палеокастрица е едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзажа комбинира синьо-зелени води и живописни заливи и е само малка част от гледките, които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия. Продължаваме за Сидари, счита се за  едно от най - красивите места на острова, уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта ". Свободно време за плаж и обяд. Връщане в хотела надвечер. Вечеря. Нощувка.

6 ден – остров Корфу

Закуска. Свободно време за плаж, почивка или включване в допълнителни екскурзии. Гръцка вечер с богата програма, фолклорни танци и вечеря. Нощувка.

7 ден – остров Корфу

Закуска. Свободно време за плаж, почивка или включване в допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

8  ден – остров Корфу

Закуска. Свободно време за плаж, почивка или включване в допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

9 ден -  остров Корфу – България ( София и Варна)

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта, във Варна рано сутринта на следващия ден.

Редовни цени: 

Пакетни цени с отпътуване от Варна и Шумен  

На човек в

двойна стая

Трети възрастен

 в стая

Дете 00 – 05.99 г с двама

възрастни в стая.

Дете 06– 12  г с

 двама възрастни

 в стая.

22.09.2017 – 01.10.2017

560 лв

485лв

140лв

389лв

 

       

Пакетни цени с отпътуване от Tърговище , Велико Търново и Севлиево

 

 

 

 

22.09.2017 – 01.10.2017

545 лв

470лв

120лв

374лв

 

       

Пакетни цени с отпътуване от София

 

 

 

 

22.09.2017 – 01.10.2017

537лв

      462лв

110 лв

365лв

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Възможност за отпътуване от Добрич при мин.брой участници 10 човека. – доплащане 8 лв. в две посоки
  • Възможност за отпътуване от Бургас при мин.брой участници 15 човека. – доплащане 16 лв. в две посоки

 

Пакетнaта цена е в лева на човек и включва:

  • транспорт с лицензиран автобус за международни превози
  • 7 нощувки в Хотел Gemini 3* All inclusive  
  • Медицинска застраховка
  • фериботни такси и билети
  • екскурзовод  по време на пътуването  и престоя

 

Цената не включва :

-          допълнителните екскурзии

-          Разходи от личен характер

Забележка:

-          Часовете на отпътуване от съответните градове са ориентировъчни и зависят от промените в разписанията на фериботите

-          Всички упоменати часове са ориентировъчни и могат да търпят промени в хода екскурзията.

-          Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти описани в програмата без това да ощетява туристите.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

 

Обзорна екскурзия на град Корфу.

Първо ще посетим двореца „ Ахилион” – лятната резиденция на Австрийската императрица Сиси. Ще се потопим в смесица от стилове характерни за всяка зала, ще се насладим на красивите статуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини. След това ще отидем на полуостров Канони с  емблематичната гледка към Мишият остров. Ще продължим с пешеходна обиколка на старата градска част. Ще разгледаме старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св. Спиридон" и Кметството. Времетраене на цялата обиколка около 4 часа.  ( транспорт. Входната такса за двореца Ахилио, екскурзовод )

Цена: възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 10 евро

При мин.брой участници 20 човека

 

Палеокастрица и Сидари

Палеокастрица е едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзажа комбинира синьо-зелени води и живописни заливи и е само малка част от гледките, които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия. Сидари се счита за  едно от най - красивите места на острова, уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта ".

Цена: 20 евро; дете до 12 г.-  15 евро

При мин.брой участници 20 човека

 

Корабчето “Калипсо стар”

 “Калипсо стар” ви предлага екзотично едночасово пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Като допълнение, двата морски тюлена – Симба и Анна ще ви изпълнят уникално подводно шоу, по време на кратката ви почивка на остров Видо.

Цена: възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 11 евро

 

Автентична Таверна “Трипа”

Уникална възможност да усетите гръцката гостоприемност, вкусните специалитети на местната кухня, мелодичната музика и да се насладите на фолклорно представление състоящо се от танцови изпълнения от всички части на Гърция. Всичко това в приятната атмосфера в най-старата  и най-известната таверна на острова.

Мероприятието се провежда в Четвъртък.  Включва – вечеря, вино и фолклорна програма

Цена (с транспорт): възрастен - 32 евро (-50% за деца до 12 г.)   - при мин.брой участници 20 човека

 

Круиз до Паксос, Антипаксос  и Сините пещери

Тръгвайки от пристанището на Корфу, се открива уникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие на Корфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодката навлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправяме към перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове и кристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване, след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из тесните криволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна.

Мероприятието се провежда в Понеделник, Вторник или Петък.

Цена: възрастен - 30 евро

Круиз до Сивота – Синята Лагуна – Континентална Гърция и Синята пещера / целодневна с в ъзможност за плаж/

Историческата морска пещера Papanikolis . По време на втората война гръцките военноморски бойни кораби се укрили под фара, който се намира в близост. Продължаваме към  синята лагуна , където е сниман и филма със същото име .  Следва  едночасова спирка , където можете да се  гмуркате или просто  да плувате в екзотичните сини води на лагуната. Разходката продължава  из между множество малки острови .

Преди много години гърците са  водили военноморски битки,  за да защитят своите острови , много от плавателните съдове  и техните мощи остават на дъното на морето.

Спираме  на приказния плаж на Свети Параскев: шнорхели  и маски ще бъдат предоставени за тези, които искат да опознаят  морското дъно на този  магически остров .

Обяд на шведска маса с  чаша  вино за възрастни и  безалкохолна напитка за децата ще се сервира на борда на лодката .

След обяд ще имате около един час  възможност за разходка и кафе в красивият град Сивота -  старинно, живописно рибарско селище с много магазини.

Цена – 30 евро с включен обяд на корабчето на блок маса и чаша вино

Вечерен круиз – Залез над Корфу

Круизното корабче тръгва около 15:30ч. обикаляйки половината част на остров Корфу и акостирайки около 17:00ч. на главното пристанище на централният град на острова – Керкира.Ще имате възможност да се насладите на крастотата на централния град в прохладните следобедни часове .Да изпиете прекрасно гръцко фрапе , да се разходите из тесните улички на стария квартал Кампиело и да направите страхотни покупки.Около 19:45ч. отплаваме отново с нашия климатизиран кораб под звуците на прекрасни гръцки ритми на борда , за да обиколим острова по море в най- романтичното време на деня – Залезът на слънцето.Ще акостираме в близост до Мишият остров и емблематичната за острова църква Панагия Влахерна , където ще се насладим на залязващото слънце и типични гръцки специалитети на борда на кораба. Разбира се ще има и много музика , която ще ви потопи в омайващата гръцка атмосфера.

Връщане в хотела около 22:30ч.

 Цена възрастен : 30 евро с включена вечеря на шведска маса и вино

Описание хотел Gemini 3*

 

РАЗПОЛОЖЕНИЕ: 

хотелът е разположен на около 50 м. от плажа в малкото живописно курортно селище Messonghi, със своите магазини барове, ресторанти и таверни.

В ХОТЕЛА: 

126, рецепция със сейфове под наем, помещение за престой и отдих, TV-кът, бар, ресторант, басейн с пулбар, слънчева тераса с безплатно ползване на чадъри и шезлонги.

СТАИ: 

функционално обзаведени и оборудвани с душ или баня/тоалетна, сешоар, телевизор, балкон или тераса, климатик (срещу запитване и доплащане на място). По-просторните и идентично обзаведени фамилни стаи предлагат 2 допълнителни легла или едно легло на два етажа.

 

 

Необходими документи: валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за

съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва най-късно до 7 дни преди датата на отпътуване

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 35 пълноплащащи туриста;

Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване

 

НираМар Травел ООД  има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД „Армеец ”. Сертификатът към застрахователната полица е с

№ 1540013150000497962